dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Ajuntament de Mataró amplia els terminis per fraccionar o ajornar el pagament d’impostos

ajuntament_de_mataro_280x87_04.jpgEl Ple de l’Ajuntament de Mataró va aprovar provisionalment dijous passat una modificació de l’ordenança sobre els impostos municipals per fraccionar o ajornar el seu pagament.

El Ple de l’Ajuntament de Mataró va aprovar provisionalment dijous passat una modificació de l’ordenança sobre els impostos municipals per fraccionar o ajornar el seu pagament.

Fraccionaments i ajornaments

Segons fonts municipals, aquesta iniciativa forma part del paquet de mesures de l’Ajuntament per ajudar als ciutadans a fer front a la crisi econòmica, i té com a objectiu estimular la liquiditat econòmica de famílies i empreses. En aquest sentit, el consistori mataroní ampliarà els terminis per fraccionar o ajornar el pagament, que fins ara eren d’un màxim de 6 mesos en tots els casos. D’ara en endavant, el termini serà de 6 mesos per als deutes fins a 1.500 euros; 18 mesos per als deutes entre 1.500 i 6.000 euros; i de fins a 3 anys per als deutes superiors a 6.000 euros.

Subvencions

Paral·lelament, l’Ajuntament subvencionarà íntegrament els interessos derivats del fraccionament o ajornament per a aquelles famílies que s’adrecin a serveis socials i que n’obtinguin un informe favorable al respecte.

Liquiditat econòmica

El consistori mataroní va aprovar el mes passat una modificació pressupostària per tirar endavant 19 mesures addicionals davant la crisi, recollides en el document "Sumem per la cohesió social", entre les quals una de les línies d’actuació és estimular la liquiditat econòmica d’empreses i famílies.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris