diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Ajuntament de Mataró desmantella l’ampliació de l’antena de telefonia del Camí del Mig

antena_280x87.jpgTècnics de l’Ajuntament de Mataró van desmantellar ahir dilluns al matí els elements del sistema UMTS de l’antena de telefonia mòbil de Telefònica ubicada a l’edifici del Camí del Mig, 14-18.

Tècnics de l’Ajuntament de Mataró van desmantellar ahir dilluns al matí els elements del sistema UMTS de l’antena de telefonia mòbil de Telefònica ubicada a l’edifici del Camí del Mig, 14-18.

Sense llicència

Una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) obligava a retirar aquesta part de l’antena perquè aquesta ampliació es va fer sense llicència prèvia. Malgrat tot, el consistori mataroní va haver de requerir una autorització judicial per accedir a l’edifici després que en el primer intent de retirada, el passat 6 d’octubre, responsables de Telefónica de España, propietària de l’edifici, deneguessin l’entrada als tècnics municipals.

Desconnexió i precintatge

Finalment, els tècnics de l’ajuntament han pogut accedir aquest dilluns a l’esmentat immoble, on han supervisat la desconnexió dels cables d’alimentació de l’UMTS i el desmuntatge de l’armari que el conté. També, el cablejat i els elements retirats ha estat precintats independentment.

Paradoxa

Paradoxalment, els elements desmantellats podrien ser instal·lats de nou per part de la companyia telefònica perquè, durant la durada d’aquest afer, Telefònica ha obtingut la llicència corresponent per instal·lar els elements del sistema UMTS en aquesta mateixa antena de telefonia mòbil.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris