divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Ajuntament de Tiana dóna suport a la consulta sobre la independència de Catalunya

tiana_decideix_280x87_02.jpgEl ple de l’Ajuntament de Tiana va aprovar ahir dimarts, 3 de novembre, una moció de suport a la consulta popular sobre la independència de Catalunya impulsada per la comissió ciutadana Tiana Decideix.

El ple de l’Ajuntament de Tiana va aprovar ahir dimarts, 3 de novembre, una moció de suport a la consulta popular sobre la independència de Catalunya impulsada per la comissió ciutadana Tiana Decideix.

13 de desembre

La moció es va aprovar amb els vots a favor de l’equip de govern – format per Gent pel Progrés i CiU – i, també, per Esquerra. El PSC-PSOE s’hi va abstenir. La comissió que organitza la consulta pel dia 13 de desembre es va crear el 24 de setembre i està formada per persones del municipi que actuen a títol individual. Tiana Decideix ha desplegat, fins ara, una intensa activitat comunicativa i participativa amb un bloc, una pàgina al facebook, uns fulletons explicatius repartits a totes les cases de la vila, cartells als principals punts i diverses pancartes.

Pintades

Segons informa la comissió, "això ha comportat que entitats del pobles i ciutadans s’hagin adherit a la iniciativa", però "també ha representat que en diversos punts de Tiana hagin aparegut pintades de grups extremistes contraris al fet que Catalunya pugui decidir el seu futur lliurement", asseguren.

115 municipis

Tiana, amb una padró de 7.540 habitants, s’afegeix als 115 municipis catalans que també organitzen pel dia 13 de desembre una Consulta Popular Sobre la Independència de Catalunya. El Maresme és la segona comarca amb un padró més important, i hi participaran 8 municipis. A banda de Tiana, la consulta es farà a Canet de Mar, Premià de Mar, Arenys de Mar, el Masnou, Sant Pol de Mar, Argentona i Vilassar de Dalt.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris