divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Ajuntament de Tordera modifica l’ordenança de civisme per regular la prostitució al carrer

tordera_280x87.jpgEl Ple de l’Ajuntament de Tordera ha aprovat la modificació de l’ordenança de civisme i convivència, on es prohibeix oferir, sol·licitar, negociar o acceptar, directament o indirectament, serveis sexuals retribuïts en espais públics del municipi.

tordera_.jpgEl Ple de l’Ajuntament de Tordera ha aprovat la modificació de l’ordenança de civisme i convivència, on es prohibeix oferir, sol·licitar, negociar o acceptar, directament o indirectament, serveis sexuals retribuïts en espais públics del municipi.

Informació prèvia

Malgrat la prohibició, fonts municipals asseguren que en qualsevol d’aquests casos la Policia Local procedirà inicialment a recordar les persones interessades que aquestes pràctiques estan prohibides per l’ordenança i "se’ls informarà de les possibilitats que les institucions públiques i privades ofereixen d’assistència social i de suport per abandonar aquestes pràctiques", afegeixen.

Sancions

En cas que la persona o persones advertides continuïn amb aquesta activitat i no abandonin el lloc, la Policia Local efectuarà la denúncia i l’expedient sancionador corresponent classificades en infraccions lleus (oferir, sol·licitar, negociar o acceptar serveis sexuals retribuïts a l’espai públic), infraccions greus (efectuar les anteriors conductes en espais d’esbarjo freqüentats per menors o prop de centres educatius o de lleure) i infraccions molt greus (mantenir relacions sexuals retribuïdes a l’espai públic). En funció de la infracció el cost de la sanció podria arribar fins als 1.000 euros. El consistori torderenc ha informat que aquesta modificació de l’ordenança de civisme serà vigent una vegada transcorregut el període d’exposició pública.

per Redacció | Foto: Google Maps

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris