dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Ajuntament del Masnou i la Fundació El Molí d’en Puigvert signen un conveni d’integració social

fora_de_serie_280x87.jpgLa Fundació El Molí d’en Puigvert i l’Ajuntament del Masnou han signat avui un conveni de col·laboració per a la formació i la integració social i laboral de persones amb problemàtica derivada de la salut mental.

La Fundació El Molí d’en Puigvert i l’Ajuntament del Masnou han signat avui un conveni de col·laboració per a la formació i la integració social i laboral de persones amb problemàtica derivada de la salut mental.

Els Vienesos

Aquesta col·laboració es concretarà a través de la prestació del servei de cafeteria a l’edifici masnoví Els Vienesos, que entrarà en funcionament el proper mes de setembre. Aquest projecte suposa la contractació de la meitat del personal d’aquesta cafeteria, batejada amb el nom "Fora de sèrie", amb persones amb problemàtica de salut mental. Aquestes persones rebran, a més, formació específica a través d’una empresa especialitzada del sector de l’hostaleria i la restauració i que s’han seleccionat en col·laboració amb el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Masnou.

Signatures

El conveni ha estat signat, a l’edifici consistorial, per l’alcalde del Masnou, Eduard Gisbert, i el doctor Valentí Agustí, en representació de la Fundació El Molí d’en Puigvert.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris