dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Ajuntament Jove de Llavaneres es presenta a Londres

vot_electronic_llavaneres_280x87.jpgUna delegació de l’Ajuntament de Llavaneres presentarà el proper dilluns 29 de juny el projecte de l’Ajuntament Jove 2009 en un congrés internacional que se celebra a Londres.

vot_electronic_llavaneres.jpgUna delegació de l’Ajuntament de Llavaneres presentarà el proper dilluns 29 de juny el projecte de l’Ajuntament Jove 2009 en un congrés internacional que se celebra a Londres.

Participació

Aquest congrés londinenc està dedicat a projectes de participació ciutadana, tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i, també, a la governabilitat. Es tracta de la 9a Conferència europea sobre e-govern (9th European Conference on e-Government).

Alternativa

l’Ajuntament Jove 2009 participarà a primera hora del matí del primer dia de la trobada. La ponència s’ha emmarcat dins de la temàtica de participació i porta per títol "Estudi del cas: Projecte Ajuntament Jove, una alternativa de govern electrònic per als joves" (e-Youth City Council Project, an Alternative e-Government for Young People). La ponència durarà 30 minuts i explicarà com es va desenvolupar tot el procés fins arribar al mandat jove, fent esment de l’ús que se’n va fer de les TIC durant tot el projecte. El congrés, que se celebrarà els 29 i 30 de juny, comptarà amb diferents ponències d’arreu del món, majoritàriament sobre governabilitat, que tracten de les relacions que s’estableixen entre ciutadania i govern i del paper que hi juguen les noves tecnologies.

Representació

Com a representants de l’Ajuntament de Llavaneres, viatjaran al congrés de Londres la tècnica de Participació Ciutadana, Gemma Gibert, i el regidor Nani Mora, responsable de la regidoria durant l’Ajuntament Jove 2009.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Aj.Llavaneres

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris