dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Ajuntament Jove de Llavaneres visita el Parlament de Catalunya

visita_al_parlament_280x87.jpgEl president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, ha rebut aquests dimarts una delegació integrada per representants municipals i de l’IES Llavaneres vinculats al projecte de l’Ajuntament Jove 2008 de Sant Andreu de Llavaneres.

El president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, ha rebut aquests dimarts una delegació integrada per representants municipals i de l’IES Llavaneres vinculats al projecte de l’Ajuntament Jove 2008 de Sant Andreu de Llavaneres.

Rebuda

Ernest Benach ha rebut la comitiva al Parlament català i ha felicitat als representants del municipi maresmenc per la iniciativa d’acostar la política als joves, un compromís que, segons el president, el Parlament català també s’ha fixat com a prioritari. Benach també ha assegurat que "un dels objectius del Parlament és obrir-se als ciutadans i explicar molt bé la feina que es fa, per prestigiar el món de la política", ha dit.

Visita

Al capdavant de la delegació maresmenca, hi havia l’alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera, acompanyat per regidors i tècnics de l’Ajuntament, els regidors joves, mestres i una vintena d’alumnes de l’IES Llavaneres. Tot seguit, el grup ha visitat les instal·lacions del Parlament.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris