dijous, 13 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Ajuntament Jove de Premià de Mar disposarà de 6.000 euros per impulsar un nou projecte

ajuntament_premia_de_mar_280x87_viquipedia.jpgEls alumnes de Premià de Mar que participen en el projecte de l’Ajuntament Jove escolliran aquest dijous 30 d’abril, al matí, quin és el projecte guanyador d’entre totes les propostes presentades.

Els alumnes de Premià de Mar que participen en el projecte de l’Ajuntament Jove escolliran aquest dijous 30 d’abril, al matí, quin és el projecte guanyador d’entre totes les propostes presentades.

Ajuntament Jove

L’Ajuntament Jove de Premià de Mar és una iniciativa de la regidoria de Joventut, amb la col·laboració de l’àrea de Participació, pensada perquè els alumnes del penúltim curs de l’ESO puguin conèixer de prop la política local i els valors de la democràcia. A més, amb aquesta iniciativa els estudiants poden participar en la creació i desenvolupament d’un projecte per al municipi, pensat per a la gent jove, que haurà de ser triat entre ells mateixos i que compta amb un pressupost de 6.000 euros.

Projecte guanyador

Durant l’acte de dijous, el projecte serà debatut, defensat i votat pels mateixos alumnes dels centres premiarencs de Tercer d’ESO de l’IES Cristòfol Ferrer i de les escoles Assís, La Salle i el Pilar. De tot el procés en sortirà un projecte guanyador, que serà presentat a la Junta de Govern Local i posteriorment al Ple Municipal per tal de ser aprovat i executat. Els representants del projecte guanyador seran els que formaran l’Ajuntament Jove de Premià de Mar.

Centre Cívic

L’acte, que se celebrarà al Centre Cívic del municipi, comptarà amb la presència de l’alcalde, Miquel Buch, i del regidor de Joventut, Roger Montañola.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris