diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Alcalde de Tiana es reuneix amb els responsables de Correus per millorar el servei

correus_tiana_280x87.jpgL’Alcalde de Tiana, Emili Muñoz, es va reunir el passat 24 de març amb els caps de zona de correus per tractar la millora del servei.

L’Alcalde de Tiana, Emili Muñoz, es va reunir el passat 24 de març amb els caps de zona de correus per tractar la millora del servei.

Acords

Els directius de Correus van presentar les seves disculpes sobre alguns incidents imputables a actuacions poc diligents de repartiment i, durant la reunió, es van comprometre a donar instruccions per tal que es lliuri la correspondència sempre que el domicili del destinatari pugui ser clarament identificat. En aquest sentit, van demanar a la població que comuniqui a tots els seus contactes la nova numeració, si és el cas.

Comunicació

Per la seva banda, el consistori seguirà comunicant les incidències i problemes que manifestin els ciutadans per seguir millorant el servei, tal i com es va acordar a la reunió.

Ampliació de zona

Segons ha informat l’Ajuntament de Tiana, des del mes de setembre de 2008,  la correspondència de les zones tianenques de la Virreina i del Mas Ram es distribueixen des de l’oficina de Tiana amb total normalitat – abans es feia des de Montgat i Badalona – "cosa que ha significat una notable millora del servei a les zones respectives". Actualment, aquesta oficina consta de 5 agents i 1 director, i l’actual volum decreixent de correspondència no fa preveure que Correus faci un increment immediat de plantilla. A més, a la reunió, els responsables consideren que encara tenen marge per millorar el servei amb el personal existent.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris