dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’alpinista Araceli Segarra, convidada al Cicle mataroní “Grans Muntanyes per a Grans Dones”

araceli_sagarra_280x87.jpgLa Sala Audiovisual de l’Agrupe de Mataró acollirà demà divendres, 26 de juny, a partir de les 10 de la nit, la conferència "L’alpinisme, una filosofia de vida", a càrrec de l’escaladora Araceli Segarra, la primera dona de l’Estat en fer cim a l’Everest.

araceli_sagarra_680.jpgLa Sala Audiovisual de l’Agrupe de Mataró acollirà demà divendres, 26 de juny, a partir de les 10 de la nit, la conferència "L’alpinisme, una filosofia de vida", a càrrec de l’escaladora Araceli Segarra, la primera dona de l’Estat en fer cim a l’Everest.

Xerrada

La conferència consistirà en una xerrada d’uns 40 minuts a càrrec de l’alpinista catalana que explicarà les diferents activitats que ha realitzat dins del món de la muntanya: des de la seva coneguda ascensió al Everest per realitzar un documental en format IMAX, fins ascensions tècniques a diferents muntanyes del món. Algunes amb cim. Araceli Segarra (Lleida, 1970) també explicarà altres ascensions per rutes de dificultat, sense ajuda de portejadors i què van quedar-se en un bon intent, escalada en roca, escalada artificial, escalada en gel, esquí de travessia, Himàlaia, Alps, USA, etc…. En definitiva, una visió global de la vida, gràcies a les experiències viscudes a la muntanya.

Cicle

L’acte, organitzat per Muntanyes de Cultura de l’Agrupe de Mataró, forma part de la segona sessió del Cicle "Grans Muntanyes per a Grans Dones". En finalitzar la xerrada, hi haurà un sorteig d’un lot de material de muntanya entre les persones assistents.

per Redacció | Foto: Araceli Sagarra

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris