divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Alt Maresme vol desestacionalitzar la temporada turística per afavorir l’ocupació

platja_280x87_06.jpgEls Ajuntaments de Pineda de Mar, Calella, Santa Susanna i Malgrat de Mar s’han unit en un mateix objectiu per allargar la temporada turística i reduir la temporalitat de l’ocupació.

Els Ajuntaments de Pineda de Mar, Calella, Santa Susanna i Malgrat de Mar s’han unit en un mateix objectiu per allargar la temporada turística i reduir la temporalitat de l’ocupació.

Projecte

En aquest sentit, els quatre municipis implicats van aprofitar la recent visita al Centre Innova del director general del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), Joan Josep Berbel, per presentar el Projecte Innovador que té l’objectiu de captar esdeveniments i buscar sectors emergents per allargar la temporada turística i, paral·lelament, reduir la temporalitat de l’ocupació.

Participació i coordinació

El projecte es gestionarà des de Pineda i es preveu que hi hagi la participació de les empreses de la zona. També es crearà una taula de coordinació entre els quatre municipis que es reunirà mensualment per tal de fer un seguiment dels objectius.

Pressupost

El pressupost d’aquest projecte, que té una durada fins el desembre del 2009, és d’uns 424.000 euros.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris