diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’antic escorxador de Tiana acollirà un nou Centre Cívic i Cultural

projecte_escorxador_tiana_280x87.jpgL’Ajuntament de Tiana convertirà l’antic escorxador del carrer Josep Paris en un Centre Cívic i Cultural.

projecte_escorxador_tiana_800x600.jpgL’Ajuntament de Tiana convertirà l’antic escorxador del carrer Josep Paris en un Centre Cívic i Cultural.

Avantprojecte

El consistori tianenc ja ha posat a debat l’avantprojecte d’aquest nou equipament, ideat per l’estudi Alonso-Balaguer, perquè tothom hi pugui dir la seva. La seva reforma i adequació tindrà dues fases. La primera fase consistirà en la remodelació de la major part dels edificis i espai exterior de l’antic escorxador de Tiana. La segona fase, consistirà en l’edificació d’un cos arquitectònic totalment nou "soterrat", dins de la volumetria del solar.

CCCT

L’alcalde de Tiana, Emili Muñoz, ha assenyalat que el principal objectiu d’aquest Centre Cívic i Cultural (CCCT) "és esdevenir un centre de referència social per a tots els grups d’edat i per a diferents interessos formatius i socials". Segons Muñoz, "es configura doncs com a un espai generador d’identificació de les persones amb la comunitat local i d’impuls  de la relació i de la convivència intergeneracional i, en definitiva,  un recurs de centralitat per a l’articulació social de Tiana", ha conclòs.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris