dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’arenyenc Josep Torrents presenta a Calella el seu llibre “Un passeig per l’autoestima”

un_passeig_per_l_autoestima_280x87.jpgLa Biblioteca Can Salvador de la Plaça de Calella acollirà el proper divendres 13 de març, a les 7 de la tarda, la presentació del llibre "Un passeig per l’autoestima" de Josep Torrents, a càrrec de la pedagoga Patrícia Ortega.

La Biblioteca Can Salvador de la Plaça de Calella acollirà el proper divendres 13 de març, a les 7 de la tarda, la presentació del llibre "Un passeig per l’autoestima" de Josep Torrents, a càrrec de la pedagoga Patrícia Ortega.

"Un passeig per l’autoestima"

És un llibre que ens ensenya a valorar-nos, apreciar-nos, i respectar-nos. Ens mostra el costat més gratificant de l’existència i com ser feliços en la vida quotidiana arran de les experiències personals viscudes pel propi autor. Per aconseguir-ho, Torrents ens proposa fer un passeig per diferents camins que ens conduiran a millorar la nostra autoestima, la millor de les teràpies.

Torrents

Josep Torrents Missé, va néixer a Arenys de Mar l’any 1959. És llicenciat en Psicologia, per la Universitat de Barcelona el 1987. Màster en psicopatologia, diagnòstic i tractament infantil. Terapeuta familiar i psicoterapeuta gestàltic. Especialista en grups de teràpia i de creixement personal. També ha col·laborat en diferents programes de ràdio i en publicacions i revistes d’àmbit local.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris