dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Associació de Discapacitats de l’Alt Maresme inaugura nou local a Pineda

adiam_280x87.jpgAquest dissabte, 21 de novembre, a partir de les 5 de la tarda, l’Associació de Discapacitats de l’Alt Maresme (ADIAM) inaugura local a Pineda de Mar.

adiam_580x180_02.jpgAquest dissabte, 21 de novembre, a partir de les 5 de la tarda, l’Associació de Discapacitats de l’Alt Maresme (ADIAM) inaugura local a Pineda de Mar.

Prioritats

Segons informen els responsables d’ADIAM, el nou centre, situat al carrer Santiago Rusiñol 93-99 (Local 12), "s’ha creat per cobrir unes necessitats prioritàries". Durant l’acte d’inauguració, els membres de l’entitat de l’Alt Maresme explicaran el projecte i les fites marcades en el que anomenen "la consecució d’un gran somni".

Empreses col·laboradores

El nou local, cedit per Finques Vilà, acollirà les reunions de l’Associació però també oferirà diversos serveis que actualment s’estan dissenyant. La nova seu ha rebut també la col·laboració desinteressada de diverses empreses locals que han ajudat en la seva remodelació.

Concurs

D’altra banda, el proper dia 30 de novembre finalitza la data límit per a participar en El concurs de Poesia i Dibuix ‘ADIAM’, "Memorial Laura Haro 2009", que l’entitat maresmenca ha organitzat amb la col·laboració del consistori pinedenc. També, enguany, ADIAM organitzarà i participarà en diferents activitats emmarcades en la Marató de TV3, que aquest 2009 estarà dedicada a les malalties minoritàries.

ADIAM

L’Associació de discapacitats de l’Alt Maresme va néixer l’any 2004. Està registrada com a entitat sense ànim de lucre al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya; i des de 2007 forma part de la Federació COCEMFE, entitat que aglutina Associacions de persones amb disminució física. L’entitat maresmenca també coopera amb ajuntaments, entitats, associacions i amb altres estaments públics i privats, "per tal d’aconseguir una societat més justa, més solidària i més igualitària; en definitiva, per evitar l’exclusió social dels col·lectius més febles".

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris