dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Associació de Voluntariat organitza activitats a benefici de la Fundació Vicente Ferrer

vicen_ferrer_280x87_03.jpgEn el marc de les activitats que l’Associació de Voluntariat de Tordera està dedicant enguany a benefici de la Fundació Vicente Ferrer (FVF), l’entitat ha organitzat tres noves iniciatives solidàries per als propers dies.

vicen_ferrer_foto_quim_botey_640x420.jpgEn el marc de les activitats que l’Associació de Voluntariat de Tordera està dedicant enguany a benefici de la Fundació Vicente Ferrer (FVF), l’entitat ha organitzat tres noves iniciatives solidàries per als propers dies.

Exposició

La primera té lloc des d’aquest dijous fins el proper 13 d’octubre, al Teatre Clavé de Tordera on es pot visitar l’exposició de fotografies sobre llenç realitzades pel portaveu de la Fundació Lancy Dodem, i que els visitants podran adquirir si ho desitgen a benefici íntegre del desenvolupament dels projectes que la Fundació està realitzant a l’Índia.

Berenar i Festival

D’altra banda, el proper 10 d’octubre l’Associació de Voluntariat ha organitzat un berenar solidari a la pista l’Amistat. A més, dos dies més tard, el 12 d’octubre, a les 18 h, tindrà lloc una nova edició del Festival Solidari que comptarà amb actuacions diverses de teatre, música i dansa, entre les que en destaquen la de Pep Sala i altres músics i grups locals. Com cada any, el preu de l’entrada, que es destinarà íntegrament a la FVF, serà de 6 euros i també s’obrirà una fila 0 per fer aportacions voluntàries.

Nobel

Finalment, l’Ajuntament va aprovar al darrer Ple municipal una moció a través de la qual el municipi recolza davant les institucions competents la candidatura de la Fundació Vicente Ferrer per al premi Nobel de la Pau, "amb l’objectiu de donar suport institucional a les activitats que l’Associació de Voluntariat està promovent enguany a favor de la Fundació".

per Redacció | Foto: Quim Botey

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris