dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’atleta maresmenc Marc Roig guanya la Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme

mitja_marato_costa_barcelona_maresme_280x87_02.jpgEl santpolenc Marc Roig, de l’Sport Canet, va guanyar aquest diumenge la primera Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme amb un registre d’1 hora, 7 minuts i 24 segons. A la prova hi van participar 1.200 atletes d’arreu de Catalunya.

mitja_marato_costa_barcelona_maresme_800x600.jpgEl santpolenc Marc Roig, de l’Sport Canet, va guanyar aquest diumenge la primera Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme amb un registre d’1 hora, 7 minuts i 24 segons. A la prova hi van participar 1.200 atletes d’arreu de Catalunya.

Guanyadors

Roig va guanyar per només 8 segons de diferència al segon classificat, l’atleta Toni Bernado del CAV Andorra, en una disputada cursa que van liderar aquests dos atletes. D’altra banda, la primera atleta de la categoria femenina va ser la marroquina Hasna Bahom del California Sport amb una marca d’1 hora, 20 minuts i 33 segons. L’atleta Anna Rosa Moreno del Fondistes Blanes va arribar en segona posició amb un registre d’1 hora, 24 minuts i 52 segons.

Valoració

L’organització, l’empresa Gesport, ha valorat molt positivament la celebració d’aquesta primera edició de la Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme que es va desenvolupar en un circuit pla de 21 quilòmetres, 97 metres i 50 centímetres comprès entre Calella, Pineda, Santa Susanna i Malgrat de Mar. Aquesta cursa, que ha comptat amb la col·laboració de clubs esportius del Maresme, sponsors, patrocinadors i el suport dels quatre ajuntaments implicats, s’ha posat com a fita arribar a la xifra de 2.000 participants en la seva propera edició.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Vicens Tomàs

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris