divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Audiència condemna Neus Serra de CiU per injúries a membres malgratencs del PP

judici_280x87_03.jpgSegons informa avui Malgrat Confidencial, el jutge ha considerat que la portaveu de CiU a Malgrat de Mar, Neus Serra, és culpable de tres faltes d’injúries

Segons informa avui Malgrat Confidencial, el jutge ha considerat que la portaveu de CiU a Malgrat de Mar, Neus Serra, és culpable de tres faltes d’injúries.

Sentència

Segons la sentència, Serra va permetre que en el seu bloc d’Internet es fessin comentaris que atemptaven contra l’honor de la regidora del Partit Popular, Anna Vega, i de dos membres més del mateix partit, Joan Carles Tagua i Marcelo Gómez; i que aquests comentaris no van ser retirats del bloc.

Recurs

Aquesta resolució és resultat del recurs interposat conjuntament per Vega, Tagua i Gómez a la primera sentència – favorable a Neus Serra – dictada pel jutjat de primera instància número 5 d’Arenys de Mar el 9 de juny de 2008.

Multa

La sentència, dictada per l’Audiència Provincial de Barcelona, obliga Serra a pagar durant 20 dies una multa de 30 euros. A més, també haurà de publicar la decisió judicial al seu bloc i pagar les despeses del judici.

Conflictes jurídics

Segons informa Malgrat Confidencial, tot i que la sentència és ferma, el cas encara podria portar-se a un tribunal superior degut a que hi podria haver conflictes entre diferents normes. Aquest és el segon cas, a nivell estatal, en què la justícia condemna l’autor d’un bloc d’Internet.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris