dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’empresa Velcro d’Argentona presenta un ERO que afectaria al 80% de la plantilla

velcro_280x87.jpgLa multinacional tèxtil Velcro ha presentat un expedient de regulació d’ocupació (ERO) temporal per a 221 treballadors de la seva fàbrica d’Argentona. Els sindicats s’hi oposen.

La multinacional tèxtil Velcro ha presentat un expedient de regulació d’ocupació (ERO) temporal per a 221 treballadors de la seva fàbrica d’Argentona. Els sindicats s’hi oposen.

221 afectats

Amb aquesta mida, l’empresa, que compta amb una plantilla de 284 persones, pretén suspendre 120 dies els contractes de gairebé el 80% de la plantilla durant els propers 12 mesos.

Oposició dels sindicats

Per la seva banda, els sindicats rebutgen aquest expedient presentat per la multinacional nord-americana perquè el consideren "injustificat" i demanen que es garantitzin els llocs de treball, un compromís que no vol assumir l’empresa. Per la UGT de Catalunya "l’expedient podria ser el preàmbul d’una reestructuració de la companyia que implicaria l’extinció d’un nombre indeterminat de contractes". Segons ha informat aquest sindicat, "des de l’any passat, Velcro ha anat pactant de forma individual una cinquantena d’acomiadaments improcedents".

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris