divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Leopoldo Abadía diu a Llavaneres que només les empreses poden treure el país de la crisi

leopoldo_abadia_280x87.jpgCan Caralt de Llavaneres va acollir aquest dimecres al matí el segon Cicle ‘Empresa i Responsabilitat Social Empresarial (RSE)’ organitzat per "Les 3 viles".

leopoldo_abadia_800x600.jpgCan Caralt de Llavaneres va acollir aquest dimecres al matí el segon Cicle ‘Empresa i Responsabilitat Social Empresarial (RSE)’ organitzat per "Les 3 viles".

Abadía

L’acte va comptar, entre d’altres, amb la intervenció de Leopoldo Abadía, autor de ‘La crisi ninja’, que s’ha fet famós per parlar sense embuts de l’actual situació econòmica. Abadía va donar tres directrius: "no parlar de la crisi – només jo, que he de vendre el meu llibre" -, va dir bromejant, "no distreure’s i ser prudents", i també va assegurar al col·lectiu d’empresaris que només ells "podran treure el país de l’actual situació econòmica" perquè el govern "ni sap ni pot", va afegir. També, durant la seva intervenció, Abadía es va referir a les persones que no tenen ni ingressos ni feina i va augurar que encara hi ha crisi per endavant, però va puntualitzar que "la primera regla per deixar enrere la recessió és l’optimisme".

Cicle

L’objectiu del cicle organitzat per Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac "és oferir a les empreses locals noves perspectives de dinamització, tot i l’actual situació econòmica".

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris