divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Leopoldo Abadía parlarà a Mataró sobre la necessitat de parlar clar en temps de crisi

ateneu_caixa_laietana_280x87.jpgL’Ateneu de Caixa Laietana acollirà aquest dimarts, a partir de les 18.45 h., una ponència del conegut economista, ex professor de l’IESE i autor del llibre "La crisis Ninja y otros misterios de la economia actual", Leopoldo Abadía

leopoldo_abadia.jpgL’Ateneu de Caixa Laietana acollirà aquest dimarts, a partir de les 18.45 h., una ponència del conegut economista, ex professor de l’IESE i autor del llibre "La crisis Ninja y otros misterios de la economia actual", Leopoldo Abadía.

Jornada

Abadía ha estat convidat per la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (Fagem) que, com cada any, organitza la Jornada de l’Empresariat del Maresme. La Jornada també comptarà amb intervencions de la presidenta de la Fagem, Roser Moré, del president de Caixa Laietana, Jaume Boter de Palau, i del director general de Caixa Laietana, Josep Ibern. També intervindrà Joan Carles Fajardo, director de Serveis de Cetemmsa per parlar "d’aliances estratègiques com a clau per competir en temps de crisi". Finalment, la quarta tinent d’alcalde de Mataró, Alícia Romero, clausurarà l’acte.

per Redacció | Foto: leopoldoabadia.com

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris