divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Les 3 Viles aposten per les noves tecnologies per a millorar la seguretat ciutadana

internet_280x87_03.jpgRegidors dels ajuntaments de les 3 Viles – Sant Vicenç, Caldes d’Estrac i Llavaneres -, i els comandaments de les respectives policies locals es van reunir divendres passat a Llavaneres per millorar la seguretat ciutadana mitjançant les noves tecnologies.

Regidors dels ajuntaments de les 3 Viles – Sant Vicenç, Caldes d’Estrac i Llavaneres -, i els comandaments de les respectives policies locals es van reunir divendres passat a Llavaneres per millorar la seguretat ciutadana mitjançant les noves tecnologies.

Objectius

Aquesta trobada, on es van estudiar propostes presentades per dues empreses especialitzades, s’emmarca en el protocol de col·laboració signat per les 3 Viles el febrer de 2008. El primer objectiu és aprofitar les noves eines tecnològiques i economitzar recursos per millorar la vídeo vigilància de carreteres i edificis municipals. En segon lloc, els consistoris volen impulsar la comunicació a través de la xarxa, com ara amb la instal·lació d’ordinadors en els cotxes patrulla.

Millora global

La posada en funcionament d’aquesta nova xarxa tindria un abast molt més gran ja que podria utilitzar-se per millorar el servei de telecomunicacions – internet, telefonia, etc. – i la recepció del senyal de TDT que s’ofereix als veïns i veïnes de les 3 Viles. Paral·lelament, es vol ampliar la col·laboració per millorar el servei de la grua i reduir despeses, i per engegar de manera conjunta campanyes de control de velocitat, a través de radars mòbils, i de control d’alcoholèmia.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris