dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Les 3 Viles denuncien que el Pla Territorial Metropolità “maltracta” les tres poblacions

via_tren_280x87.jpgSant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac presentaran al·legacions conjuntes al Pla Territorial Metropolità perquè aquest no preveu el soterrament o la millora de la via del tren al seu territori.

Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac presentaran al·legacions conjuntes al Pla Territorial Metropolità perquè aquest no preveu el soterrament o la millora de la via del tren al seu territori.

Greuge

Els alcaldes de les 3 Viles denuncien que aquest pla metropolità "maltracta" els seus municipis perquè, segons els màxims responsables municipals, "suposarà un greuge per als ciutadans de les tres poblacions, ja que és l’únic territori de tota la comarca del Maresme on no es preveu el soterrament o bé la millora de la via del tren", asseguren.

Roda de premsa

En aquest sentit, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt acollirà el proper dimecres, 29 de juliol, una roda de premsa on els tres alcaldes exposaran amb detalls els motius de la seva oposició a l’esmentat Pla.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris