divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Les 3 Viles impulsen una guia per consolidar-se com a destinació turística

guia_3viles_280x87.jpgSant Vicenç de Montalt, Caldes d’Estrac i Sant Andreu de Llavaneres han presentat una guia amb l’objectiu de promocionar-se conjuntament i per consolidar-se com a destinació turística.

guia_3viles_200x220.jpgSant Vicenç de Montalt, Caldes d’Estrac i Sant Andreu de Llavaneres han presentat una guia amb l’objectiu de promocionar-se conjuntament i per consolidar-se com a destinació turística.

15.000 exemplars

"Les 3 Viles" han presentat una guia turística amb què es consolida el projecte de promoció conjunta dels tres municipis maresmencs que des de l’any 2007 es van associar mitjançant aquesta marca. El llibre, del qual s’han editat 15.000 exemplars en català, castellà, anglès i francès; recull imatges i textos, que mostren els trets característics més rellevants dels tres municipis, fa especial èmfasi en la bellesa del paisatge, enclavat entre el mar i la muntanya, en la variada oferta d’activitats culturals i esportives, i en la riquesa de la gastronomia local.

Oferta

Concretament, la guia exposa a través d’imatges i textos la variada oferta de lleure dels tres municipis que, en el seu conjunt, ofereixen: un port esportiu, tres camps de golf, una hípica, més de 50 restaurants, sales d’exposicions i museus de prestigi, un centre de termalisme i talassoteràpia i jornades i fires gastronòmiques amb productes amb marca de garantia de qualitat.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris