dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Les 3 Viles organitzen una xerrada informativa sobre el refinançament de les empreses

euros_280x87_03.jpgLa sala de plens de l’Ajuntament de Llavaneres acollirà el proper 17 de juny, de 9.30 a 11.00 h., una Xerrada informativa i d’assessorament, a l’entorn del refinançament, per a empresaris de Les 3 Viles.

La sala de plens de l’Ajuntament de Llavaneres acollirà el proper 17 de juny, de 9.30 a 11.00 h., una Xerrada informativa i d’assessorament, a l’entorn del refinançament, per a empresaris de Les 3 Viles.

Refinançament

Llavaneres, Sant Vicenç i Caldes d’Estrac organitzen aquesta trobada conjunta en el marc de col·laboració de Les 3 Viles. La sessió "Refinançament en temps de crisi" està adreçada especialment a representants de petites i mitjanes empreses del teixit productiu del territori. La xerrada és gratuïta i requereix d’inscripció prèvia.

Consultes personalitzades

L’objectiu de les regidories de Promoció Econòmica dels tres municipis "és fer front a la crisi oferint a les empreses i comerços, eines que les ajudin a superar-la i a evitar la seva desaparició". Aquesta xerrada, que serà a càrrec de la Cambra de Comerç de Barcelona, inclourà un petit espai de temps per atendre consultes personalitzades, un cop finalitzada la sessió.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris