divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Les ADF del Maresme mobilitzen 54 voluntaris durant el temporal de vent

temporal_vent_adf_280x87.jpgLes agrupacions de defensa forestal (ADF) han mobilitzat, durant el temporal de vent del darrer cap de setmana, 54 voluntaris maresmencs.

Les agrupacions de defensa forestal (ADF) han mobilitzat, durant el temporal de vent del darrer cap de setmana, 54 voluntaris maresmencs.

Nombroses actuacions

Les ADF, coordinades pel Consell Comarcal del Maresme i en col·laboració amb els Bombers de la Generalitat i altres forces de seguretat, han mobilitzat els seus efectius personals i materials en nombroses actuacions i serveis.

ADF Alt Maresme

L’ADF Alt Maresme, entre d’altres actuacions conjuntes amb el Parc de Bombers de Pineda, ha tallat i retirat arbres caiguts a Pineda de Mar, Palafolls, Calella i a la urbanització Castellar d’Índies.

ADF Vallalta

Aquesta ADF ha retirat 4 arbres caiguts a la urbanització Castellar d’Índies i diverses actuacions en col·laboració amb els bombers.

ADF Serra de Marina

Ha retirat 11 arbres de la via pública en els termes municipals de Dosrius, Mataró, Argentona i La Roca, i ha col·laborat en l’extinció d’un incendi de matolls al terme municipal d’Argentona.

ADF Montalt

L’ADF Montalt ha retirat 7 arbres a Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt, 3 arbres al Rieral del Remei i al Rieral de la Serp, a Arenys de Mar, i ha col·laborat en la resolució d’altres incidències detectades en aquests termes municipals.

ADF Burriac

Ha donat suport a la brigada municipal en l’extinció de l’incendi de matolls que es va declarar a la zona de la deixalleria de Vilassar de Mar, Cabrils i Cabrera de Mar.

ADF Vilassar de Dalt

Ha col·laborat en l’extinció d’aquest incendi, ha tallat i retirat 13 arbres en diferents zones del municipi de Vilassar de Dalt i ha estabilitzat un altre. També han col·laborat en la retirada d’un arbre caigut a Argentona.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris