dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Les empremtes del Masnou, Teià i Alella, a la Casa de Cultura

emprentes_280x87.jpgLa Casa de Cultura del Masnou acollirà fins el proper 1 de febrer la mostra composada per les obres d’artesania que representaran les icones del Masnou, Alella i Teià al futur Centre d’Acolliment Turístic (CAT) de Teià.

La Casa de Cultura del Masnou acollirà fins el proper 1 de febrer la mostra composada per les obres d’artesania que representaran les icones del Masnou, Alella i Teià al futur Centre d’Acolliment Turístic (CAT) de Teià.

Autors i autores

Les obres han estat realitzades per Anna Albert, del Masnou, Adriana Patón, de Teià i Fili Plaza, d’Alella.

Les empremtes

Aquesta iniciativa ha estat organitzada pels ajuntaments del Masnou, Teià i Alella i l’organisme Artesania Catalunya, del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa; amb el títol "Les empremtes del Masnou, Teià i Alella".

Inauguració

L’exposició, que ja es va poder veure a Artesania Catalunya i a Teià, arriba ara al Masnou, a la Casa de Cultura. La inauguració de la mostra va ser diumenge 11 de gener i va comptar amb l’assistència de l’alcalde del Masnou, Eduard Gisbert, el de Teià, Andreu Bosch, la directora d’Artesania Catalunya, Gemma Amat i la gerent del projecte CAT, Mercè Colom.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris