divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Les empresàries del Maresme celebren una jornada per fomentar la cultura emprenedora de la dona

dones_empresaries_del_maresme_280x87.jpgEl proper dissabte, 28 de novembre, se celebrarà a la Sala d’actes dels Vienesos, al Masnou, la I Jornada de dona i empresa del Maresme.

dones_empresaries_del_maresme_.jpgEl proper dissabte, 28 de novembre, se celebrarà a la Sala d’actes dels Vienesos, al Masnou, la I Jornada de dona i empresa del Maresme.

Cultura emprenedora

Segons la presidenta de les jornades, M.Dolors Chacón, "l’objectiu de la Jornada és el fomentar la cultura emprenedora entre les dones, escoltar les seves experiències a la petita, mitjana i gran empresa del Maresme i incentivar el seu esperit emprenedor en aquests moments tant complicats i plens d’incerteses".

Reflexions

En aquest sentit, la trobada pretén fer una reflexió sobre el protagonisme de la dona emprenedora en la nova societat de la informació i ressaltar el paper, cada cop més actiu, de la dona a l’hora de posar en marxa noves iniciatives empresarials. Segons Chacón, "entre tots i totes volem extreure aquelles idees i compromisos que ajudin al bé comú de la nostra comarca i, per extensió, el bé comú dels nostre país". Per la presidenta de la jornada, "és des del sentit comú de país, que podrem construir propostes positives donat que la suma de totes les parts d’una societat és la que enforteix el present i tindrà consistència en el futur. Chacón conclou que "la nostra ambició és ser grans socialment, econòmicament i políticament".

Dones d’Avui

La jornada és una iniciativa del col·lectiu ‘Dones d’Avui El Masnou’ i compta amb la col·laboració del Consell Comarcal del Maresme, l’ajuntament del Masnou, AGI, Caixa Laietana, Kriter i Alcon. Les inscripcions estan obertes a tothom i es poden tramitar a través de la plana web del Consell Comarcal del Maresme.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris