dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Les JERC i la JNC s’oposen a la manifestació falangista el dia de la consulta d’Arenys de Munt

ajuntament_arenys_de_munt_280x87_04.jpgLes Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) i la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) s’oposen a l’autorització de la concentració falangista el proper 13 de setembre amb motiu de la consulta sobre l’autodeterminació de Catalunya.

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) i la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) s’oposen a l’autorització de la concentració falangista el proper 13 de setembre amb motiu de la consulta sobre l’autodeterminació de Catalunya.

JERC

Per les JERC, aquesta manifestació de la Falange el mateix dia de la consulta popular, "és una concentració feixista que coaccionarà la ciutadania d’Arenys de Munt a l’hora d’exercir el seu lliure i democràtic dret de vot".

JNC

Per la seva banda, la Joventut Nacionalista de Catalunya també considera que la manifestació promoguda per la Falange Española de las JONS  "no té cap altre objectiu que el d’intentar desanimar a la ciutadania arenyenca alhora d’exercir lliurament el seu dret de vot".

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris