dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Les Jornades Contra el Càncer de Vilassar de Dalt recapten més de 54.000 euros

vilassar_contra_el_cancer_280x87.jpgEl Parc de Can Rafart va acollir el passat cap de setmana, 6 i 7 de juny, les catorzenes Jornades del Càncer organitzades per l’Associació Vilassar de Dalt Contra el Càncer.

vilassar_contra_el_cancer.jpgEl Parc de Can Rafart va acollir el passat cap de setmana, 6 i 7 de juny, les catorzenes Jornades del Càncer organitzades per l’Associació Vilassar de Dalt Contra el Càncer.

Actes

Alguns del actes que van aplegar més públic van ser les taules rodones de diumenge al matí amb personatges tan populars com Carme Ruscalleda o dos dels actors de Polònia i Crakòvia de TV3, David Olivares i Xavier Ricart. Aquestes taules van ser conduïdes per Ràdio Vilassar de Dalt.

Suport

En paraules de l’organització, una de les noves iniciatives de les Jornades, la participació via sms, "va ser tot un èxit". Fins dilluns a la nit se n’havien rebut més de 700. Al llarg dels dos dies es van repartir més de 500 premis. D’altra banda, l’Associació ha informat que encara se’n poden aconseguir més durant tot el mes de juny enviant un sms al 5425 amb la paraula SUPORT.

Recaptació

Segons ha avançat la presidenta de l’Associació Vilassar de Dalt Contra el Càncer, Jerònia Sánchez, la recaptació arriba als 54.000 euros, de moment una xifra similar a l’assolida l’any passat però que encara podria augmentar.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris