dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Les persones nouvingudes a Premià de Mar rebran una Guia d’Acollida només arribar al municipi

ajuntament_premia_de_mar_280x87_02.jpgL’Ajuntament de Premià de Mar ha posat en marxa el Pla de Recepció i Acollida Municipal que oferirà informació bàsica als nous veïns i veïnes del municipi maresmenc.

L’Ajuntament de Premià de Mar ha posat en marxa el Pla de Recepció i Acollida Municipal que oferirà informació bàsica als nous veïns i veïnes del municipi maresmenc.

Guia d’Acollida

A partir de l’inici d’aquesta nova iniciativa, totes les persones que vinguin a viure a Premià de Mar rebran, en primer lloc, una Guia d’Acollida on, segons informa l’Àrea de Serveis Socials, "trobaran resposta de manera fàcil i àgil a qüestions com què fer per empadronar-se, anar al metge, escolaritzar els fills, buscar feina o aprendre el català, entre d’altres".

Punt d’acollida

L’objectiu és que les persones nouvingudes puguin conèixer quins són els seus drets i els seus deures com a premianencs, així com la cultura, identitat i tradicions de la vila. Al mateix temps, aquests veïns i veïnes disposaran del Punt d’Acollida – ja actiu i ubicat al carrer Unió núm. 40 -, on poden adreçar-se per obtenir informació o assessorament de manera directa i personalitzada.

Descobreix Premià

Finalment, per acabar de completar el coneixement del municipi, el consistori ha creat el programa ‘Descobreix Premià de Mar’, que consta d’un circuit amb una sessió de benvinguda al municipi, tres sessions de coneixement de l’entorn, un recorregut pel poble i un curs bàsic de català de 20 hores de durada. La primera sessió de benvinguda, tindrà lloc aquest dissabte 31 d’octubre, a partir de les 10 del matí, al Centre Cívic, i hi assistiran l’alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, i la regidora de Serveis Socials, Mercè Gisbert.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris