dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Les previsions apunten que podria tornar a nevar al Maresme

neu_al_maresme_280x87.jpgSegons informa el Servei Meteorològic de Catalunya aquest dijous pel matí s’observen nuclis de precipitació en forma de neu a la comarca del Maresme.

Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya aquest dijous pel matí s’observen nuclis de precipitació en forma de neu a la comarca del Maresme.

Previsions

S’espera que el nou episodi afecti especialment el Litoral, el Prelitoral, la Catalunya Central i el quadrant nord-est del país. La neu començarà a caure dijous al matí pel sud de Catalunya i, durant la tarda i nit, ja afectarà d’altres punts del Litoral i del Prelitoral.

Neu

Segons les previsions, les precipitacions s’intensificaran aquest divendres i s’estendran a la resta de comarques. La cota de neu començarà a nivell de mar i els gruixos acumulats podrien ser destacats a cotes baixes i mitjanes, on es podrien superar els 10 cm de neu nova.

Vent

Aquest episodi de neu també anirà acompanyat de vent de component est que farà que divendres s’alteri l’estat de la mar. Durant el cap de setmana la situació meteorològica tendirà a millorar i la temperatura s’anirà recuperant.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Aj.S.Vicenç de Montalt 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris