dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Les “Realitats transformades” del fotògraf Quim Botey prenen forma a Pineda

foto_quim_botey_280x87.jpgEl fotògraf calellenc Quim Botey inaugurarà avui dijous, 11 de juny, l’exposició "Realitats transformades".

foto_quim_botey.jpgEl fotògraf calellenc Quim Botey inaugurarà avui dijous, 11 de juny, l’exposició "Realitats transformades".

Transició digital

Segons l’autor, "l’exposició vol ser un viu reflex d’una transició, un canvi en la manera de fer fotografia que ha suposat per a tots els amants d’aquest art una transformació absoluta i un canvi radical en la tècnica del nostre treball: l’aparició de la fotografia digital".

Col·leccions heterogènies

A la mostra, Botey presenta unes col·leccions heterogènies en què no hi ha una unitat temàtica, "sinó que és una experimentació per les infinites possibilitats que s’obren quan engegues l’ordinador i la impressora", afegeix l’autor.

Inauguració

"Realitats transformades" s’inaugurarà avui dijous, a dos quarts de nou del vespre, i estarà oberta al públic de dimarts a divendres de 18.00 a 21.00 h. i els dissabtes i festius de 12.00 a 14.00 i de 18.00 a 21.00 h, a la Sala Municipal d’Exposicions de Pineda de Mar fins al proper 12 de juliol.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Quim Botey

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris