divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’escossell Tres del dissenyador industrial masnoví Salva Fàbregas rep el Delta de Plata

salva_fabregas_i_el_seu_escossell_280x87.jpgEls dissenyador industrial masnoví Salva Fàbregas ha obtingut el Delta de Plata a la 33a edició dels premis Delta de disseny industrial.

escossell_.jpgEls dissenyador industrial masnoví Salva Fàbregas ha obtingut el Delta de Plata a la 33a edició dels premis Delta de disseny industrial.

Escossell

Els membres del jurat del premi que atorga l’ADI-FAD (Associació de Disseny Industrial del Foment de les Arts i del Disseny) ha concedit aquest guardó a Fàbregas pel seu escossell Tres. D’aquest element, el jurat ha destacat "la seva adaptabilitat a les diferents fases del creixement dels arbres i l’aprofitament de l’aigua de l’escorriment i per la seva nova aportació formal d’un element de mobiliari urbá".

Dues peces

L’escossell de Salva Fàbregas està compost per dues peces: un quadrat exterior i un trébol interior, que és on se situa l’arbre. La seva fórmula permet adaptar-se al creixement de l’arbre, delimitant la zona per als vianants i afavorint el tràfic segur de vianants. A més, la forma orgànica del trébol contrasta amb la rigidesa geomètrica del quadrat, integrant-se discretament en un ambient eminentment urbà.

per Redacció | Foto: Aj.El Masnou

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris