dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’EUM lliura el 4rt Premi Adam Smith al projecte d’un hotel mòbil i sostenible

premi_adam_smith_2009_280x87.jpgDos estudiants de l’Escola Pia de Caldes de Montbui han rebut el 4rt Premi Adam Smith d’enguany pel treball "Projecte de desenvolupament d’un hotel mòbil i sostenible".

premi_adam_smith_2009.jpgDos estudiants de l’Escola Pia de Caldes de Montbui han rebut el 4rt Premi Adam Smith d’enguany pel treball "Projecte de desenvolupament d’un hotel mòbil i sostenible".

Treballs de recerca

Aquesta nova edició del Premi, un reconeixement per a treballs de recerca sobre economia organitzat per l’Escola Universitària del Maresme (EUM), va declarar guanyadors Adrià Garcia i Josep Adrián Coya per aquest projecte. Els dos estudiants maresmencs van rebre un ordinador portàtil patrocinat per Caixa Laietana i un diploma acreditatiu. En segona posició van quedar Anna Martínez i Clara Remacha, de l’Escola Pia Santa Anna de Mataró, pel treball "Escolta’m, et parlo a tu".

La crisi, protagonista

Com en edicions anteriors, els treballs presentats inclouen diversos plans d’empresa, amb idees de negoci variades, i molt treballs sobre la problemàtica de l’habitatge. Segons informa l’organització, en aquesta edició "molts estudiants s’han decantat per tractar la crisi econòmica en què estem immersos i la manera de sortir-ne, així com la difícil cojuntura per la qual passen sectors com el comerç de proximitat o l’immobiliari". En aquesta quarta edició s’han presentat 14 treballs, la majoria del Maresme però també d’altres indrets de Catalunya.

Lliurament

L’acte de lliurament va tenir lloc el passat 3 de juny a les instal·lacions de l’EUM, amb la presència d’Alícia Romero, presidenta de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme; Antoni Uix, director general de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme; Montserrat Vilalta, directora de l’EUM; i Laura Marini, representant de la Caixa d’Estalvis Laietana, l’entitat que patrocina els premis Adam Smith.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Tecnocampus Mataró

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris