dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’excés de velocitat podria ser la causa de l’accident de l’autocar de turistes

hospital_calella_280x87_04.jpgLes primeres valoracions apunten a què l’excès de velocitat podria ser la causa de l’accident d’autocar de turistes de dijous passat, a l’autopista C-32, a Sant Pol de Mar. Actualment, 24 ferits continuen hospitalitzats.

Les primeres valoracions apunten a què l’excès de velocitat podria ser la causa de l’accident d’autocar de turistes de dijous passat, a l’autopista C-32, a Sant Pol de Mar. Actualment, 24 ferits continuen hospitalitzats.

Velocitat

Segons alguns viatgers de l’autocar, el vehicle circulava a una velocitat que podria doblar els 40 Km/h permesos en aquesta sortida de l’autopista al terme municipal de Sant Pol, una informació que també va apuntar el conductor del cotxe implicat en aquest accident. Malgrat això, les investigacions no han descartat de moment altres possibles causes.

Incògnites

Una altra de les incògnites és esbrinar per quin motiu el conductor d’aquest autocar de dos pisos va decidir triar aquesta sortida de l’autopista quan no hi havia cap passatger allotjat en aquest municipi, i tenint en compte que la següent sortida, a Calella, és menys pronunciada. Cal recordar que el conductor, que es troba ingressat en estat greu a l’Hospital de Granollers, va donar negatiu a la prova d’alcoholèmia i disposa d’una experiència professional de més de 15 anys.

Evolució dels ferits

Actualment, 24 dels 68 implicats en l’accident continuen ingressats a 10 hospitals catalans. 13 dels ferits tenen lesions greus, 3 dels quals molt greus. Aquest diumenge, tres malalts han estat donats d’alta.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris