dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Hereu d’Arenys de Mar i la Pubilla de Vilassar de Mar, Hereu i Pubilla del Maresme 2009

pubillatge_280x87_02.jpgPineda de Mar va acollir el passat cap de setmana l’elecció del pubillatge comarcal. L’Hereu d’Arenys de Mar, Eduard Cuspinera, i la Pubilla de Vilassar de Mar, Anna Collell, van ser escollits Hereu i Pubilla del Maresme 2009, respectivament.

Pineda de Mar va acollir el passat cap de setmana l’elecció del pubillatge comarcal. L’Hereu d’Arenys de Mar, Eduard Cuspinera, i la Pubilla de Vilassar de Mar, Anna Collell, van ser escollits Hereu i Pubilla del Maresme 2009, respectivament. 

Elecció 2009

Durant el certamen d’elecció del pubillatge comarcal, seguint la tradició, es van acomiadar els anteriors representants. L’elecció es va celebrar dissabte passat durant el transcurs d’un sopar a Pineda de Mar. En total es van presentar 10 noies i 6 nois.

Resta d’escollits

La resta d’escollits són la Pubilla de Vilassar de Dalt, Andrea Moncau , com a primera dama del Maresme 2009; la Pubilla de Canet de Mar, Montserrat Masvidal, segona dama del Maresme 2009; l’Hereu de Tordera, Oriol Romaguera, primer fadrí del Maresme 2009; i l’Hereu de Palafolls, Albert Ribas, com a segon fadrí del Maresme 2009.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris