dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Hospital de Calella formarà residents MIR en Medicina Interna

hospital_calella_280x87_03.jpgEl Ministeri de Sanitat i Política Social ha acreditat a la Unitat Docent de la especialitat de Medicina Interna de l’hospital Sant Jaume de Calella per a la formació i docència de residents MIR.

hospital_de_calella_febrer_2009_800x600_.jpgEl Ministeri de Sanitat i Política Social ha acreditat a la Unitat Docent de la especialitat de Medicina Interna de l’hospital Sant Jaume de Calella per a la formació i docència de residents MIR.

Nova plaça

Així, en la propera convocatòria estatal per cobrir places de formació d’especialistes MIR, l’hospital calellenc podrà ofertar una plaça d’aquesta especialitat. Segons la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, amb aquesta acreditació es consolida la actual capacitat docent per a metges de Família i "s’obre un nou camí per a la docència d’altres especialitats".

Autoexigència

Per als responsables de la Corporació "aquest fet comportarà més autoexigència en la tasca assistencial i científica, tant en el servei de Medicina Interna (MI) com en la resta de serveis de l’hospital" i afegeixen que, a partir d’ara, "s’haurà d’assumir el desenvolupament d’una tasca que requerirà un gran esforç: protocol·litzacions, història clínica avaluable, mecanismes d’avaluació del servei de MI i de l’hospital, per poder assolir el grau de preparació requerit, i que s’avaluarà periòdicament".

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris