divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

LIBERA organitza a Mataró una jornada contra els experiments amb animals

libera_280x87_foto_jesus_eloy_de_mateo_02.jpgEls activistes de l’Associació Animalista LIBERA demanaran a Procter & Gamble que deixi d’experimentar amb animals.

libera_580x180_foto_jesus_eloy_de_mateo.jpgEls activistes de l’Associació Animalista LIBERA demanaran a Procter & Gamble que deixi d’experimentar amb animals.

Mataró i Alcobendas

En un acte que se celebrarà el proper dissabte 23 de maig, a les 12 del migdia, a la Plaça de Santa Anna de Mataró, l’Associació Animalista demanarà a la multinacional nord-americana, la qual té una planta de producció a Mataró, que "deixi d’experimentar amb animals i reemplaci aquests experiments per mètodes no cruels". El mateix dia, la Fundació Equanimal entregarà una carta a la seu de P&G España, a Alcobendas (Madrid).

Dia internacional

Segons l’Associació Animalista, "cada 21 de maig es reivindica el dia contra la crueltat dels experiments que la multinacional P&G realitza amb animals". Aquesta jornada és a nivell mundial i per primera vegada Mataró s’unirà a aquesta campanya internacional.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Jesús Eloy de Mateo

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris