dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Llavaneres acull la Setmana Catalana de Vela 2009

campionat_espanya_vela_280x87.jpgEl port Balís de Llavaneres acollirà de l’1 al 3 de maig la Setmana Catalana de Vela, una regata de primer nivell per a totes les classes de vela lleugera i creuer. El programa d’activitats inclourà bateigs de vela.

El port Balís de Llavaneres acollirà de l’1 al 3 de maig la Setmana Catalana de Vela, una regata de primer nivell per a totes les classes de vela lleugera i creuer. El programa d’activitats inclourà bateigs de vela.

Programa

Durant la celebració de la Setmana Catalana, el CN El Balís ha preparat un ampli programa d’activitats per a regatistes, acompanyants i visitants. Les instal·lacions del club acollirà, entre altres propostes, un "village" amb bar obert a tothom i força activitats: bateigs de vela i de submarinisme, caricaturista, informació de l’Escola de Vela del Balís i una visita al Planetari.

Visita turística

A més, es posarà en marxa un trenet turístic per a aquells que vulguin visitar Sant Andreu de Llavaneres, amb sortides des del port i des de la Plaça de la Vila. Segons l’organització "l’objectiu de totes aquestes propostes, que compten amb el suport de l’Ajuntament de Llavaneres, és obrir la Setmana Catalana de Vela a un gran públic".

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris