dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Llavaneres aprova un Pla d’Ajut Extraordinari per a les famílies del municipi

ple_ajuntament_llavaneres_280x87.jpgEl ple de l’Ajuntament de Llavaneres va aprovar dimecres 29 d’abril per unanimitat el Pla d’Ajut Extraordinari a la Famílies 2009. Segons el consistori, es tracta d’un pla de xoc per "fer costat als veïns del municipi amb més dificultats econòmiques".

El ple de l’Ajuntament de Llavaneres va aprovar dimecres 29 d’abril per unanimitat el Pla d’Ajut Extraordinari a la Famílies 2009. Segons el consistori, es tracta d’un pla de xoc per "fer costat als veïns del municipi amb més dificultats econòmiques".

Atur

Aquest pla de xoc està adreçat a les famílies empadronades a Llavaneres que es troben en situació de precarietat econòmica, fruit de l’atur, les condicions precàries de treball i la davallada d’ingressos a la llar. La iniciativa té com a objectiu fonamental donar-hi suport per tal de pal·liar i reduir l’impacte negatiu de la crisi en les economies familiars.

Suports

Durant el ple celebrat dimecres 29 d’abril, l’alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera, va dir "No deixarem cap llavanerenc a l’estacada". Per la seva banda, tots els grups van manifestar el seu suport per tirar endavant aquest pla extraordinari d’ajut per protegir les famílies davant de la greu crisi econòmica.

Ajuts

Els requeriments valoren principalment les famílies afectades per la situació d’atur, especialment si tenen fills menors o gent gran al seu càrrec. Les demandes econòmiques susceptibles d’ajut són l’alimentació i higiene bàsiques, serveis municipals, transport municipal i escolar, medicaments, llibres i menjador escolar, i altres activitats a valorar pels serveis implicats.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris