dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Llavaneres clou amb èxit la Setmana Catalana de Vela

setmana_catalana_vela_a_llavaneres_280x87.jpgEl Club Nàutic el Balís va organitzar amb èxit, per segon any consecutiu, la Setmana Catalana de Vela. La cita esportiva, que es va celebrar de l’1 al 3 de maig, va acollir prop d’un miler de visitants i 500 embarcacions participants.

El Club Nàutic el Balís va organitzar amb èxit, per segon any consecutiu, la Setmana Catalana de Vela. La cita esportiva, que es va celebrar de l’1 al 3 de maig, va acollir prop d’un miler de visitants i 500 embarcacions participants.

Activitats paral·leles

A més de la competició, els visitants van poder gaudir d’activitats paral·leles: des de visitar el Pailebot Santa Eulàlia, fins a pujar al poble de Llavaneres dalt d’un trenet turístic.

Guanyadors

El regatista de la classe Optimist David Charles (CN el Balís), Anna Pujol (CN el Masnou), en la categoria de patí de vela i el veler Jonquet (CN el Balís), en creuer, van ser els vencedors absoluts de la 23a Setmana Catalana de Vela, celebrada el cap de setmana passat en aigües del CN el Balís. Per segon any consecutiu el club de Sant Andreu de Llavaneres organitzava una cita que va aplegar més de 500 embarcacions, confirmant-se com la més important de Catalunya pel que fa a la participants i nombre de classes en competició (15).

per Redacció | Foto i vídeo: Aj.Llavaneres

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris