dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Llavaneres crearà una comissió de seguiment del cas Pretòria

ajuntament_de_sant_andreu_de_llavaneres_280x87_02.jpgL’alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera (CiU), ha decidit crear una comissió de seguiment pel cas Pretòria, integrada per tots els grups municipals. D’altra banda, la major part dels grups a l’oposició consideren que la seva actuació ha perjudicat la imatge del municipi.

L’alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera (CiU), ha decidit crear una comissió de seguiment pel cas Pretòria, integrada per tots els grups municipals. D’altra banda, la major part dels grups a l’oposició consideren que la seva actuació ha perjudicat la imatge del municipi.

Comissió

Segons fonts municipals, Graupera ha decidit crear aquesta comissió de seguiment "amb la voluntat d’informar de possibles novetats entorn aquesta qüestió i de col·laborar amb la justícia". També, ha avançat que aquesta setmana es convocarà la primera reunió de la comissió.

Moció

D’altra banda, segons informa l’ACN, bona part dels grups de l’oposició de Sant Andreu de Llavaneres està decebuda amb l’alcalde perquè consideren que està promocionant la vinculació del poble amb el cas Pretòria, ‘perjudicant el nom del poble’. Per aquest motiu, PP, ERC, el PSC i Gent de Llavaneres tenen previst presentar en el ple de dimecres una moció per reprovar-li la seva actitud.

Documentació

Segons aquesta informació, els grups de l’oposició asseguren que les declaracions públiques de l’alcalde fomenten el "judici mediàtic" del cas i, també, li retreuen la manera d’entendre les instruccions de l’Audiència Nacional. Cal recordar que el consistori llavanerenc va enviar a Madrid informació sobre 6 operacions urbanístiques de l’anterior govern (PP-PSC), tot i que només se li va demanar documentació sobre un cas. Per la seva banda, SOS Llavaneres, també a l’oposició, ha recolzat l’actuació de l’alcalde.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris