divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Llavaneres es personarà com a acusació particular en el cas Pretòria

ajuntament_de_sant_andreu_de_llavaneres_280x87_02.jpgL’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha informat aquest dissabte que el proper dilluns, 2 de novembre, es personarà com a acusació particular del cas instruït pel Jutge Garzón.

L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha informat aquest dissabte que el proper dilluns, 2 de novembre, es personarà com a acusació particular del cas instruït pel Jutge Garzón.

Auto

En declaracions als mitjans, l’alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, Bernat Graupera (CiU), ha manifestat que, segons es desprèn de l’auto del jutge, els perjudicis patrimonials per al municipi podrien superar els 12 milions d’euros. Per la seva banda, ERC, a l’oposició, ha demanat que s’aturi qualsevol tipus de conveni entre el consistori i les empreses implicades en la trama. Fins al moment, no s’ha produït cap detenció al municipi relacionada amb el cas.

Missatge institucional

D’altra banda, aquest divendres, 30 d’octubre, l’alcalde de Llavaneres va emetre un missatge institucional per lamentar la situació "molt convulsa que malauradament està afectant el bon nom de la institució i, per extensió, de tot el poble". En especial, es va adreçar als treballadors i treballadores de la corporació per manifestar-los "la més sincera declaració de confiança respecte la tasca que estan portant a terme", encoratjant-los "a mirar endavant amb les mateixes ganes, il·lusió i professionalitat de sempre", va dir. En el seu comunicat, Graupera va assegurar que confia que la justícia "actuï amb la màxima celeritat perquè ben aviat puguem passar pàgina a aquest desagradable episodi". També va manifestar, el seu "màxim compromís per la transparència i la bona gestió dels recursos públics", demanant a la ciutadania "un esforç per confiar en la nostra institució i en la política democràtica". "Com a alcalde, estic i estaré sempre a la vostra disposició", va concloure.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris