dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Llavaneres impulsa una xarxa wifi d’accés públic a internet, juntament amb Caldes i Sant Vicenç

wifi_280x87.jpgL’Ajuntament de Llavaneres disposa des del passat mes d’agost d’una llicència d’explotació de comunicacions electròniques mitjançant la qual podrà crear una xarxa wifi d’accés a internet, pública i oberta, als edificis municipals.

wifi_800x600.jpgL’Ajuntament de Llavaneres disposa des del passat mes d’agost d’una llicència d’explotació de comunicacions electròniques mitjançant la qual podrà crear una xarxa wifi d’accés a internet, pública i oberta, als edificis municipals.

Registre oficial

El consistori llavanerenc ha estat registrat oficialment per la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions com a operador de xarxes i serveis de comunicacions electròniques. Així, des del passat 1 d’agost, aquesta autorització li permet oferir una xarxa wifi – sense fils – a internet, oberta a la ciutadania, "amb el compromís de vetllar pels principis de neutralitat, transparència i no discriminació".

Les 3 Viles

L’alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera, ha destacat que amb aquesta autorització "el consistori podrà oferir accés a internet obert a tots els veïns", un dels compromisos del seu mandat, que alhora ajudarà a reduir la ‘fractura digital’. Graupera també ha afegit que "aquest projecte públic d’accés a la xarxa es potenciarà en col·laboració amb Les 3 Viles – és a dir, juntament amb Caldes d’Estrac i Sant Vicenç de Montalt – per tal d’ampliar els punts de connexió adreçats als ciutadans".

per Redacció | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris