dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Llavaneres inaugura l’exposició “Qui no anuncia no ven!”

anunci_280x87.jpgEl Museu-Arxiu de Llavaneres presenta del 6 de febrer a l’1 de març la mostra "Qui no anuncia no ven!". La mostra convida a conèixer anuncis publicitaris històrics creats per més de 50 artistes catalans.

anunci_800x600.jpgEl Museu-Arxiu de Llavaneres presenta del 6 de febrer a l’1 de març la mostra "Qui no anuncia no ven!". La mostra convida a conèixer anuncis publicitaris històrics creats per més de 50 artistes catalans.

Publicitat i l’art

L’exposició – que recopila els millors anuncis en el període comprès entre les dues exposicions universals de Barcelona, de 1888 i 1929 – convida a conèixer els anuncis publicitaris creats per Junceda, Opisso, Apel·les Mestres, Lola Anglada, Castanys, Casas, Utrillo, Torres García, Picasso i Dalí; sense oblidar l’obra i la memòria de tants altres artistes anònims que també van ser decisius a l’hora de configurar l’art d’aquella època.

Visites

La mostra es podrà visitar a l’edifici Can Caralt de Llavaneres, de dilluns a divendres, de 17 a 20 h. Els dissabtes, l’horari de visita serà d’11 a 14 h i de 17 a 20 h; i els diumenges i festius d’11 a 14 h.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris