dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Llavaneres ret un homenatge al mig miler de persones de més de 75 anys que resideixen al municipi

llavaneres_280x87.jpgEl Patronat Local de la Vellesa de Llavaneres organitza aquest diumenge, 20 de setembre, el 53è Homenatge a la Vellesa. Els actes d’iniciaran amb una missa a l’església parroquial.

sant_andreu_de_llavaneres_per_araceli_merino_800x600.jpgEl Patronat Local de la Vellesa de Llavaneres organitza aquest diumenge, 20 de setembre, el 53è Homenatge a la Vellesa.

Trobada

Aquesta trobada, que aplega en cada edició unes 250 persones, s’iniciarà amb una missa solemne que tindrà lloc, a partir de dos quarts de 12 del matí, a l’església parroquial de Sant Andreu. Seguidament, el pavelló municipal acollirà un espectacle musical, un dinar de germanor i el tradicional ball. Pel que fa a les actuacions, en aquesta edició es comptarà amb la participació de la Coral Sant Andreu i, també, s’interpretarà una paròdia musical.

494 persones

L’homenatge està adreçat a les 494 persones de més de 75 anys que resideixen a Llavaneres. En aquest darrer any, 59 persones d’aquest col·lectiu han fet 75 anys. A més de la festa, el programa del 53è Homenatge a la Vellesa també inclourà la tradicional excursió, que enguany es farà el proper 8 d’octubre.

per Redacció | Foto: Araceli Merino

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris