divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Llavaneres reuneix els empresaris locals per informar-los sobre les adjudicacions del FEIL

llavaneres_i_el_feil_280x87.jpgL’Ajuntament de Llavaneres va reunir dilluns empresaris locals per informar-los del procés que hi ha en marxa per a l’adjudicació de les 9 obres que es faran al municipi aquest any a través del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL).

L’Ajuntament de Llavaneres va reunir dilluns empresaris locals per informar-los del procés que hi ha en marxa per a l’adjudicació de les 9 obres que es faran al municipi aquest any a través del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL).

Empreses locals

Durant la reunió, l’alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera (CiU), va explicar que es crearà un llistat d’empreses locals interessades a prendre part del procés de licitació de les obres del FEIL, i un altre per accedir a les obres de manteniment i reformes que l’Ajuntament encarrega durant tot l’any.

9 obres

De les 9 obres que aquest 2009 s’executaran a través del FEIL, dos es contractaran a través d’un concurs públic que el consistori està preparant, concretament el parc de can Rivière – aprovat aquest mateix dilluns 16 de febrer – i els accessos al passeig marítim i urbanització de l’entorn de la rotonda de l’N-II. És per a la resta de projectes que l’Ajuntament convidarà els industrials locals que s’hagin inscrit a la llista, a què s’hi presentin.

CD informatiu

També, des de dimarts, totes les persones interessades poden recollir un CD amb tota la informació a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC). Aquest suport inclou una descripció dels projectes i una guia orientativa per a la presentació d’ofertes.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris