dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Lliuren els habitatges de promoció pública a preu concertat de Vilassar de Mar

habitatges_vilassar_280x87.jpgL’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, va lliurar, ahir dimecres, als seus adjudicataris, les claus dels habitatges de venda a preu concertat de promoció pública construïts al sector de Les Pinedes.

habitatges_vilassar_800x600.jpgL’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, va lliurar, ahir dimecres, als seus adjudicataris, les claus dels habitatges de venda a preu concertat de promoció pública construïts al sector de Les Pinedes.

12 vivendes

Els habitatges són 12 vivendes de dues habitacions amb una superfície d’entre 50 a 58 m2, amb terrassa, plaça d’aparcament i traster, situades en un bloc de planta baixa i tres plantes pis, del carrer Torrent de la Santa de Vilassar de Mar. Aquest pisos es van adjudicar el passat mes de desembre mitjançant sorteig públic davant notari.

Retard

Segons ha informat l’Ajuntament, tot i que la construcció de l’edifici va finalitzar a finals de l’any passat, la tramitació dels expedients davant el Departament d’Habitatge de la Generalitat i, posteriorment, la tramitació de les subrogacions d’hipoteques amb l’entitat financera, – a causa de la difícil situació actual ha estat necessari la conformitat dels expedients per part del Ministerio de la Vivienda – "han fet impossible fer el lliurament abans d’aquesta data".

Promoció

L’obra ha estat promoguda pel consistori vilassarenc a través de Vilassar Societat Municipal de Promocions Urbanes,S.A.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris