dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Lliuren els premis de la 10a edició del Vídeo Jove d’Alella

10_video_jove_alella_280x87.jpgCan Lleonart d’Alella va ser l’escenari de l’acte de lliurament de premis de la 10a edició del Vídeo Jove. Enguany, s’han presentat a concurs 128 curtmetratges.

10_video_jove_alella_.jpgCan Lleonart d’Alella va ser l’escenari de l’acte de lliurament de premis de la 10a edició del Vídeo Jove. Enguany, s’han presentat a concurs 128 curtmetratges.

Projecció i veredicte

Dissabte passat, 28 de novembre, Can Lleonart va acollir la projecció dels curtmetratges concursants a l’edició d’enguany i, tot seguit, es va fer públic el veredicte del jurat amb els curts premiats de cada modalitat i categoria (premis) .

128 curts

En total, a la 10a edició d’aquest concurs s’han presentat 128 curtmetratges: 8 de joves afeccionats de la categoria A (14-19 anys), 37 de joves afeccionats de la categoria B (20-35 anys) i 83 de joves professionals. Els jurats van seleccionar els 22 millors curts per a la secció oficial de la categoria B de joves afeccionats i els 26 millors curts per a la secció oficial de joves professionals.

Qualitat

Per la seva banda, el jurat ha destacat la gran qualitat artística de totes les creacions audiovisuals presentades. Els curts han tocat moltes temàtiques diferents, entre d’altres, la solitud, l’individualisme, les relacions socials, les relacions de parella, l’esperança i la salut.

Reflexió

Segons l’organització, els bons resultats aconseguits a l’edició de 2005, "van obrir un procés de reflexió sobre l’orientació del nostre concurs, que va néixer per estimular l’afecció pels joves cap a la creació audiovisual". Llavors, a partir de 2006, es va decidir crear una nova modalitat per a joves professionals, que s’està consolidant any rera any. Aquest any, malgrat la crisi, l’organització ha destinat més recursos econòmics dotant el concurs amb nous premis per, d’aquesta forma, "millorar el nostre recolzament a la feina dels directors i directores".

per Redacció

Lliuren els premis de la 10a edició del Vídeo Jove d’Alella

10_video_jove_alella_580x180.jpgCan Lleonart d’Alella va ser l’escenari de l’acte de lliurament de premis de la 10a edició del Vídeo Jove. Enguany, s’han presentat a concurs 128 curtmetratges.

(més…)

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris