dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Lliuren les claus dels 71 pisos de lloguer del Sector Llevant del Masnou per a menors de 35 anys

habitatges_masnou_280x87.jpgEls joves adjudicataris dels 71 habitatges de protecció oficial per a joves situats al Sector Llevant del Masnou, van rebre ahir dilluns les claus d’aquests pisos en règim de lloguer.

Els joves adjudicataris dels 71 habitatges de protecció oficial per a joves situats al Sector Llevant del Masnou, van rebre ahir dilluns les claus d’aquests pisos en règim de lloguer.

Habitatges joves

Els habitatges, destinats a joves menors de 35 anys, es troben situats al carrer de Salvador Espriu. Hi ha 11 habitatges de dos dormitoris – un dels quals, destinat a una família monoparental, tres per a no monoparentals i els altres han passat al contingent general – i la resta són d’un dormitori. A més, 62 dels habitatges tenen una plaça d’aparcament vinculada. D’altra banda, el règim de lloguer és per a 5 anys improrrogables.

Pressupost

L’obra, amb un cost de 3,65 milions d’euros, es basa en un projecte dels arquitectes Josep Goday i Javier Ramos. Aquesta és la segona promoció d’habitatge jove que es fa al municipi, després dels 18 habitatges i les 23 places d’aparcament construïts a Can Jordana, que es van lliuran el febrer de 2007.

Lliurament

L’acte de lliurament de les claus va ser presidit pel director general de Promoció de l’Habitatge del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, Joaquim Gascó, l’alcalde del Masnou, Eduard Gisbert, i el tinent d’alcalde d’Urbanisme i Habitatge, Màxim Fàbregas.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris